Navigation

Bart Willemsen is 68 jaar, geboren in Wageningen en getrouwd en sinds oktober 2018 lid van de fractie van CDA Ermelo. Hij heeft zijn sporen verdient als directeur van twee opleidingsbedrijven in de bouw in Flevoland, journalist en PR-functionaris, beleidssecretaris Bouwend Nederland, beleidscoördinator arbeidsmarkt Flevoland, bestuurlijk vertegen-woordiger in VNO*NVW en MKB in regionale besturen, (SER-Overijssel) platform arbeidsmarkt Flevoland), vakgroep opleidingsbedrijven Bouwend Nederland. En als vrijwilliger op verschillende terreinen actief geweest, waaronder voorzitter van de Nederlandse Klim- en Bergsportvereniging (NKBV)/

Ondanks dat hij met pensioen is, is Bart nog zeer actief in de samenleving. Zo was hij onder andere voorzitter Centrummanagement Ermelo en penningmeester van het Ondernemers Netwerk Ermelo. Hij is nog steedst cantor-organist Oude Kerk, organisator concerten (o.a. Groevenbeek Klassiek en Dwaallichtfestival) en bestuurslid van Veluwe FM.

De woorden die Bart typeren zijn: enthousiast, ondernemend, vasthoudend, bruggenbouwer en sociaal, verbindend en muzikaal.


"Verandering komt niet als we wachten op iemand anders of op een andere keer. Wij zijn zelf degenen op wie we hebben gewacht. Wij zijn zelf de verandering waar we naar op zoek zijn."

Bart Willemsen#8

Contactgegevens

Bart Willemsen
E. b.willemsen@ermelo.nl
T. 06 - 55 168 640


Trots op ons buitengebied

Trots op ons buitengebied