• Bestemmingsplan De Driehoek vastgesteld

    Afgelopen raadsvergadering 8 maart is het veelbesproken bestemmingsplan De Driehoek vastgesteld. CDA Ermelo woordvoerder Corry Mosterd heeft er bij de overige partijen voor gepleit om dit bestemmingsplan nu toch vast te stellen.
    Veel bewoners van dit gebied wachten al vele jaren op een actueel bestemmingsplan waardoor zij de gemaakte plannen kunnen ontwikkelen. Een gebied wat door de jaren erg verrommeld is en toe is aan opknappen en sloop van oude opstallen.
    Op het bestemmingsplan heeft het CDA Ermelo drie wijzigingen (amendementen) voorgesteld aan de raad, gericht op de ontwikkeling van sociale woningbouw bij de Loohof; het bouwen aan de lint bij de Fokkokortlanglaan en de uitbreiding van het eendenbedrijf toe te staan bij de naastgelegen kavel ipv uitbreiding van de bebouwing. Al deze wijzigingen, amendementen zijn aangenomen door de raad en het bestemmingsplan is VASTGESTELD.
    Onze wethouder Jan van den Bosch heeft dit dossier tot een goed einde gebracht. Het gebied kan eindelijk verder ontwikkelen, een hele prestatie.