• CDA Ermelo organiseert hardloopronde door wijk West op zaterdag 24 februari

    Net als 4 jaar geleden organiseert het CDA Ermelo een hardloopronde door wijk West. De partij van de samenleving hoopt daarmee de succesvolle editie van vier jaar geleden dunnetjes over te doen.

    De start van de hardloopronde ligt dit jaar op de Lijsterlaan
    De hardloopronde vangt aan op zaterdag 24 februari om 11:00 uur. De start van het evenement ligt dit maal aan de Lijsterlaan, tegenover de basisschool de Arendshorst. CDA Ermelo organisator en woordvoerder sport van der Weide vertelt enthousiast: ‘Vier jaar geleden startten we de hardloopronde voor Dindoa, maar dit keer starten en finishen we echt midden in wijk West. In het hart van West kan je wel stellen.’
    Doel van de hardloopronde om zowel het thema sport als wijk West op de kaart te zetten. Van der Weide besluit: ‘Zo’n hardloopronde is gewoon hartstikke leuk. Het is een activiteit om een boost te geven aan wijk West, en het belang van sport voor de Ermelose samenleving op de kaart te zetten. De ronde van vier jaar geleden smaakte naar meer.’ Na afloop wordt er erwtensoep uitgedeeld aan de deelnemers.