Navigation

Dick te Brake is getrouwd met Hanneke en woont al ruim 35 jaar in Ermelo. Samen hebben ze twee kinderen die het huis uit zijn en zijn trotse opa en oma van Ella en Tom.

Hij is nu met pensioen. Heeft in verschillende commerciële functies gewerkt, het laatst als Senior-Accountmanager bij Uitgeverij Royal Jongbloed in Heerenveen. Daarnaast heeft hij nog 15 jaar meegewerkt in de winkel van Hanneke in de Stationsstraat. Daardoor bestuursfuncties gehad in de Ondernemers Vereniging Ermelo en het Ondernemers Netwerk Ermelo.

Dick is raadslid sinds 2010 en vindt dat je als raadslid aanspreekbaar moet zijn voor de inwoners van Ermelo. Een luisterend oor, een advies kan vaak al helpen. Soms is het nodig om als raadslid een druppeltje olie te zijn in het ambtelijk apparaat. "Ik vind het belangrijk om volksvertegenwoordiger te zijn. Dat betekent dat je midden in de samenleving moet staan, zowel maatschappelijk, maar ook kerkelijk. Als CDA Ermelo hebben we een visie voor de toekomst en daar wil ik graag aan meewerken."


"Zolang we met elkaar in gesprek blijven, dan komen wij er met elkaar altijd weer uit."

Dick te Brake#4

Contactgegevens

Dick te Brake
E. d.tebrake@ermelo.nl
T. 06 - 21 287 668