Navigation

Bouwen aan de toekomst van Ermelo
Ermelo is een prachtig dorp waar veel mensen met plezier wonen en ondernemers hun bedrijfsactiviteiten kunnen uitoefenen. We hebben prachtige natuur waar veel toeristen op af komen en we zijn een echt zorgdorp. Kortom een dorp, een samenleving, om te koesteren en te beschermen. Dat doen we natuurlijk met z’n allen; we hebben heel veel vrijwilligers, maar het dorp besturen doen we met onze democratische instituties; de burgemeester, de wethouders en de gemeenteraad.
Over hoe Ermelo zich moet ontwikkelen wordt verschillend gedacht.
Politieke partijen met elk een visie, agenda en speerpunten proberen in gezamenlijkheid een beslissing te nemen.
Vanuit het CDA laten we ons inspireren door de waarden en normen zoals de bijbel ons deze voorhoudt, vertaald in 4 kernwaarden; Rentmeesterschap, Gerechtigheid, Eigen verantwoordelijkheid en Solidariteit. Spreekt dit je aan en wil je meedenken over de besturing van ons mooie dorp, word dan lid van het CDA Ermelo. Je stem telt dan nog meer mee dan anders. Je bent van harte welkom!

Wat krijg je voor het lokaal lidmaatschap
o je wordt uitgenodigd voor CDA Ermelo ledenvergaderingen
o beslis je mee over verkiezingsprogramma en kandidatenlijst
o ontvang je eens per maand een digitale Nieuwsbrief
o krijg je 4 x per jaar het ledenblad Lokaal Actief

Het lidmaatschap van het CDA Ermelo kost 12 euro per jaar.

Je kunt lid worden van het het CDA Ermelo zonder lid van het landelijk CDA te zijn. Als lokaal lid steun je het CDA Ermelo en mag je mee beslissen over de standpunten van het CDA Ermelo. Word je landelijk lid, dan mag je ook meebeslissen over landelijke en provinciale zaken. Als landelijke lid ben je automatisch lid van het CDA Ermelo.

Aanmelden als lid van het CDA Ermelo
Aanmelden als lid van het landelijk CDA

Meer informatie