Navigation

Als partij van de samenleving proberen wij zoveel mogelijk toegankelijk en bereikbaar te zijn voor u. Dat betekent dat we bereikbaar willen zijn, online en offline. De afgelopen jaren zijn we meerdere keren langs de deuren in Ermelo gegaan om u te vragen naar uw mening, bijvoorbeeld over onderwerpen als Calluna en het Huis van Cultuur en Bestuur.

Zo zijn wij al langs verschillende deuren in Oost gegaan en zijn we bezig met het parkeerprobleem in de Hazelaarlaan. Verder hebben wij veel zaken gehoord waar u tegenaan loopt, zoals het groenonderhoud, parkeerproblematiek, het strooibeleid en nog veel meer onderwerpen. Het is erg waardevol voor ons, als politieke partij, om van u te horen wat er speelt in uw wijk, buurt of straat.

Ook nu gaan we weer langs de deuren om u te vragen naar uw mening. Het streven is om alle deuren in Ermelo langs te gaan,maar we zijn ons bewust van deze enorme opgave. Mochten we (nog) niet bij u zijn langsgekomen en wilt u toch graag met ons spreken, dan kunt u contact met ons opnemen.

We hopen u spoedig te spreken!